Behuizing

Het Protect Systeem bestaat uit een combinatie van aluminium profielen en polycarbonaat platen. Er zijn twee soorten aluminium profielen, het rechte profiel en het hoekprofiel. De platen worden in het rechte of hoekprofiel geschoven waardoor een gecontroleerde afdichting wordt gerealiseerd. Het systeem wordt onderdeel voor onderdeel ter plekke aan de steiger gemonteerd met behulp van speciale klemmen.

Complete behuizing:

Door een steiger compleet af te schermen met het Isoscaff Steiger Protect Systeem ontstaat er een doorwerksituatie 2.0.
Om een goede afdichting te creëren zal men de wanden door laten lopen tot tegen het dak. Op de schuine zijde zal ter plaatse een en ander pas gemaakt dienen te worden.

Voor de afdichting aan de onderzijde van het systeem kan men gebruik maken van rubberen flappen welke in verschillende maten leverbaar zijn.  Indien de constructie tegen een object aanstaat kunnen de zijkanten verticaal worden voorzien van dezelfde rubberen afdichtingsprofielen. Deze rubberen flappen zijn flexibel wat betreft de afstelbaarheid in hoogte en breedte.
Door middel van deze afdichting worden stof, vuil en koude lucht buiten gehouden.

In het systeem kan op elke gewenste plaats een afsluitbare deur worden aangebracht, deze zijn leverbaar in diverse maten en uitvoeringen en kunnen op verschillende niveaus kunnen worden toegepast.
De deuren bewerkstelligen een maximale veiligheid met betrekking tot de toegang van het project. De deuren bestaan uit hetzelfde materiaal als het Protect Systeem.

Indien er tijdens de bouw materialen naar binnen gehesen dienen te worden is het mogelijk om een deel van het dak of de wand te demonteren. We denken graag vooraf mee om bijvoorbeeld een soort afneembaar luik te creëren welke kan worden weggenomen en teruggeplaatst.
Op deze manier kan de gehele steiger c.q. het gehele project worden afgesloten. Afval, materiaal en of gereedschap kan derhalve niet meer van de steiger afvallen of wegwaaien. Zoals hiervoor geschetst bestaan de voordelen uit verhoging van de veiligheid, inbraakpreventie en (geluid)isolatie.

Doorwerken is geld besparen!

Het Isoscaff doorwerk Protect Systeem schermt uw bouwlocatie af en zorgt ervoor dat werkzaamheden ongeacht de weersomstandigheden het hele jaar door op een comfortabele en veilige wijze kunnen worden uitgevoerd.
De basis is eenvoudig en zeer functioneel het kan worden toegepast bij alle soorten gebouwen, maar ook schepen, open lucht locaties en andere toepassingen. De overkapping bestaat fysiek in de eerste plaats uit hoogwaardige polycarbonaat platen met dubbel UV filter en aluminium profielen in combinatie met een uniek en snel montageconcept, maar de essentie wordt gevormd door de opbouwmethode.
Onder nagenoeg alle weersomstandigheden kan er worden doorgewerkt, waardoor tijd en kosten worden bespaard.