null

Dächer

Het Protect Systeem bestaat uit een combinatie van:
– Aluminium profielen
– Polycarbonaat platen
– Koppelingen

ISOSCAFF maakt gebruik van twee soorten aluminium profielen. Dit zijn de rechte profielen en de hoekprofielen voor een complete afdichting rondom. De Polycarbonaat platen worden in deze profielen geschoven waardoor een gecontroleerde afdichting kan worden gerealiseerd. Het systeem wordt meteen aan de steiger gemonteerd met behulp van onze koppelingen.

De daken van ISOSCAFF

Door het geringe gewicht van onze onderdelen is de plaatsing van daken met het materiaal van ISOSCAFF mogelijk op iedere plek en hoogte. Daarnaast is het ook mogelijk om complete dakdelen vanaf de grond te construeren waarna het in zijn geheel op zijn plaats getakeld kan worden. Doordat de daken gepotdekseld gemonteerd worden is de afwatering net als bij dakpannen gegarandeerd.

Men kan de constructie kiezen van een lessenaarsdak of een zadeldak. Deze keuze zal over het algemeen constructief van aard zijn. Wanneer er gekozen wordt voor een zadeldak is, bied ISOSCAFF een flexibele nok-oplossing. Voor een goede afvoer van onder andere water of sneeuw dient naar gelang de te verwachte omstandigheden het afschot bepaald te worden. E.e. is terug te vinden in de montage en gebruikers handleiding. Het systeem van ISOSCAFF heeft zich als dak bewezen op grote hoogte en in de zwaarste windgebieden die er in Nederland zijn. Onder nagenoeg alle weersomstandigheden kan er veilig worden doorgewerkt, waardoor U extra tijd, extra kosten en onnodige gevaren uit de weg gaat.

Isoscaff Protect Systeem BV
Tingietersstraat 14
8601 WJ Sneek
Niederlande
+31 6 20 20 66 79
Isoscaff Midden-Zuid
Dr. Kuyperlaan 3
3771 CS Barneveld
Niederlande
+31 6 22 23 89 41