Evenementen

Het Protect Systeem bestaat uit een combinatie van aluminium profielen en polycarbonaat platen. Er zijn twee soorten aluminium profielen, het rechte profiel en het hoekprofiel. De platen worden in het rechte of hoekprofiel geschoven waardoor een gecontroleerde afdichting wordt gerealiseerd. Het systeem wordt onderdeel voor onderdeel ter plekke aan de steiger gemonteerd met behulp van speciale klemmen.

Evenementen:

In de huidige tijd van het organiseren van evenementen met de daarbij behorende voorzieningen. Wordt het verwachtings-patroon van de bezoeker steeds verder naar boven bijgesteld.
Met het strakke haast industriƫle uiterlijk van het Isoscaff Protect Systeem wordt aan deze verwachting voldaan.
Of het hier nu gaat om het maken van corridors het afschermen van vip decks of het plaatsen van wanden en of daken.

Mooi aan het gebruik van de polycarbonaatplaten van Isoscaff is dat men door het gebruik van verlichting en special effects een extra dimensie kan toevoegen aan het gebruik van de lichtdoorlatendheid van de platen.

De stabiliteit en bestendigheid tegen vandalisme en de hoge brandwerendheid van het product maken dat het een goed alternatief is voor hekken met doeken en/of houten wanden.

Het systeem bestaat uit een combinatie van aluminium profielen en polycarbonaat platen. Er zijn twee soorten aluminium profielen, het rechte profiel en het hoekprofiel. De platen worden in het rechte of hoekprofiel geschoven waardoor een gecontroleerde afdichting wordt gerealiseerd. Vervolgens wordt het systeem ter plekke aan de constructie gemonteerd met behulp van speciale klemmen.